Bon Chef - Lunchroom & Restaurant

Hoe Bon-Chef zichzelf beschrijft:

“De plek om even samen te komen in de huiskamer van het dorp waar u kunt  genieten van onze huisgemaakte specialiteiten. Het juiste adres ook voor het afhalen of laten bezorgen van deze specialiteiten.”

Bon-Chef is een sfeervolle lunchroom / restaurant die tevens aan ‘Still Fresh’ maaltijden bestellen doet. Van Mexicaans tot en met een lekker patatje met pinda-saus en een kaassouffleetje, bij Bon-Chef bent  aan het juiste adres! Een goed samengestelde menukaart, van alle keukens het beste geselecteerd is wat Bon-Chef u biedt!

OptiProfs heeft voor Bon-Chef de website gebouwd die voorzien is van een online bestelmodule. Zo kan men bestellen en zelfs bestellingen inplannen. Ook is er een module ingebouwd voor gratis bezorgen op basis van postcodes. De postcode die de klant invoert, geeft de kosten weer en / of sluit de locatie uit van bezorgen. Zo kan Bon-Chef goed de bezorgdienst organiseren, en hoeft het bedrijf geen gratis bezorgen te realiseren voor iemand die één broodje wilt bestellen.

De website is voorzien van een responsive layout met een moderne uitstraling. Bekijk de website van Bon-Chef  >>.