Hammerstein Fotografie

Hammerstein Fotografie is een eenmanszaak die zich specifiek richt op het fotograferen van basisscholen, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. Voor portretten, volledige foto’s en klassenfoto’s met diverse achtergronden en thema’s ben je bij deze schoolfotograaf aan het juiste adres.

OptiProfs heeft de organische vindbaarheid op de zoekwoorden omtrent “Schoolfotograaf” en “Schoolfotograaf Rotterdam” geoptimaliseerd middels het verbeteren van de interne SEO en Mobiel-vriendelijkheid van de website (binnen het beperkte budget en zo min mogelijk aanpassingen aan de huisstijl).

Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de AdWords campagnes in het campagnetype “Alleen in het zoeknetwerk met alle functies”. Het doel van de campagne is het breiken van nieuwe klanten in Zuid-Holland. Aangezien het veelal om terugkerende klanten gaat, is de waarde van een klant erg hoog en is het van belang dat er middels dominante zoekposities wordt geadverteerd aan het juiste publiek. Een relatief kleine campagne en weinig zoekvolumes, maar grote conversie waarden!

Bekijk de website van www.hammersteinfotografie.nl