Mopinion - Online Customer Feedback Reporting

Mopinion - Online Customer Feedback Reporting

Mopinion biedt krachtige oplossingen voor het verzamelen, verwerken en visualiseren van online customer feedback om zo de website conversies te optimaliseren.

Reporting software for online customer feedback. Turn feedback from websites and apps into useful insights Boost your online conversions with customer feedback intelligence. Mopinion is reporting software that turns customer feedback data from websites and apps into powerful insights. Drive strategy, improve online channels and empower the digital enterprise.

Wat Mopinion biedt

Mopinion biedt een geavanceerde tool dat het verzamelen en/of importeren van online customer feedback mogelijk maakt. Niet alleen het verzamelen, maar echt gericht op het professioneel binnenhalen van waardevolle informatie vanuit de gebruikers zelf. Dit door zowel passive als ‘actin driven’ feedback formulieren te gebruiken, wat, waar, wanneer en hoe is helemaal zelf in te richten. Zo kunnen de formulieren per pagina verschillen, of kan een formulier verschijnen bij een bepaalde gebeurtenis. De handige tool vertaald alle informatie tot handige en overzichtelijke statistieken die visueel gemaakt zijn. De indeling is geheel naar eigen indeling op te stellen en voorziet daarom elk bedrijf van een effectief en bruikbaar dashboard.

Het uiteindelijke doel van de tool is natuurlijk het verhogen van de website conversies en gebruiksvriendelijkheid. De tool geeft zeer duidelijk aan wat de ‘klachten’ zijn en geeft handvatten voor optimalisatie processen. Ook samenwerken is mogelijk, onderling taken verdelen is één van de vele handige features.

Bekijk een webinar van Mopinion

Wat doe ik?

Het opzetten en optimaliseren van alle SEA campagnes, van Search tot en met Display. Ondersteuning op het gebied van organische vindbaarheid en het optimaliseren van de landingspagina’s voor zowel SEO- als SEA doeleinden.

Het beheren van Social advertising om het netwerk te vergroten en conversies te stimuleren.

Bekijk de website van Mopinion >>