Cursus Google AdWords Fundamentals

Ontwikkel jezelf tot een ervaren SEA’er en haal, met behulp van deze cursus, je Google Certificaat voor AdWords Fundamentals. Leer alle, meest belangrijke aspecten van Google AdWords beheersen om zo strategisch te kunnen werken met online adverteren. 

Google AdWords - voordelen

Strategisch onderbouwd werken aan kwalitatieve Google AdWords campagnes is van groot belang om daadwerkelijk ook rendement op je investering (ROI) te bereiken. Het is van groot belang om ervoor te zorgen dat je advertenties zo relevant mogelijk zijn zodat zowel de klikfrequentie (CTR), als de kwaliteitscore zo hoog mogelijk zijn. Deze ‘gouden combinatie’ zorgt voor lagere kosten per klik (CPC), gemiddeld hogere posities en hoger rendement.

In deze cursus leer je de fundamentele aspecten binnen Google AdWords kennen om zo de juiste strategie te kunnen bepalen.

Wat je kan verwachten

Inhoud

 • Verschillende typen campanges

  Introductie tot Tekstadvertenties, Display-advertenties en Shopping-advertenties.

 • Handige tips en tricks

  Hoe kan je ervoor zorgen dat je CTR en kwaliteitscore zo hoog mogelijk zal zijn? Welk campagne-typen werkt het beste voor ‘jouw’ project?

 • Statistieken en Evaluatie

  Wat betekenen de statistieken en wat kan je ermee doen? Optimaliseren middels je ‘eigen marktonderzoek’.

Kwaliteit

 • Fysieke & online ondersteuning

  Ik help je, middels twee fysieke sessies, Google AdWords kennen om zo strategisch onderbouwd te kunnen werken aan je campagnes.

 • Hulp & ondersteuning

  Heb je vragen? Stel ze gerust! Daarnaast faciliteert ik vragen om zo je kennis te testen.

 • Certificaten behalen

  Google geeft certificaten aan die gene die twee Google AdWords examens succesvol afrond. De eerste is dus niet voldoende, en daarom geeft OptiProfs een AdWords basics certificaat mee!