Wie is OptiProfs en waar s staat het voor?

Wie is OptiProfs?

Mijn naam is Arthur Samson en ben sinds november 2012 actief onder de naam OptiProfs. OptiProfs staat voor Optimalisatie Professionals en richt zich voornamelijk op de online optimalisatie van bedrijven. In april 2016 is OptiProfs begonnen met een ‘herstructurering’ van de dienstverleningen en het segment waarop gericht wordt. Het doel van OptiProfs is het strategisch onderbouwen en uitwerken van alle facetten omtrent internet marketing. Van vindbaarheid (SEO, SEA en Facebook) tot en met Marketing en Webdevelopment. Alles gericht op het bereiken van de doelstellingen middels doordachte strategieën en hoge kwaliteit onder het motto: “we moeten er samen beter van worden”.

Missie/visie/doel

Door middel van het opstellen van strategische plannen en het leveren van hoge kwaliteit services omtrent webdevelopment, vindbaarheid en marketing, het voorzien van groei van ondernemingen. Vooruitstrevend en meedenkend te werk gaan om zo de successen ‘samen’te bereiken.

Segment/portfolio

OptiProfs probeert zich te richten op een segment dat gericht is op een ‘serieuze’ samenwerking waarbij beide partijen gericht zijn op ‘samen er beter van worden’. Geen ‘low-budget’ services, maar kwaliteit en doordachte strategieën om het succes van de ondernemingen te garanderen.