Optimale vindbaarheid middels Google Advertising – Opzetten & Optimaliseren Google AdWords

Breng je onderneming dichterbij je potentiële klanten middels Google AdWords. Van Zoeknetwerk & Display, tot en met Youtube & Google Shopping. Een gepaste strategie voor elke onderneming! Hier vindt je alle services en informatie omtrent SEA van OptiProfs.

Google adwords voor ‘dominante’ vindbaarheid

Google AdWords is het advertentiesysteem van Google dat zich richt op het optimaal adverteren op de zoekmachine, zoekpartners, Youtue en apps. AdWords biedt je diverse opties om op de juiste manier je doelgroep te kunnen bereiken. Van branding tot en met conversiegericht adverteren middels tekstuele advertenties, display advertising, video’s (Youtube) en Google Shopping. Voor elke onderneming een eigen strategie, eigen budgetten en eigen methode voor segmentatie! Kortom, bereik ‘dominante’ vindbaarheid, passend bij jouw onderneming middels Google AdWords.

Strategisch starten staat voor goud

Voordat een succesvolle campagne van de grond komt, is een strategie van groot belang. Het stellen van de ‘te behalen’ doelen, SMART geformuleerd, is van belang voor het succes van de campagne. Het gericht afstemmen van de in te zetten budgetten om de doelen te kunnen halen kan alleen worden bereikt door een doordachte strategie en het opstellen van zo goed mogelijke landingspagina’s.

Google AdWords - Google Partners

De kwaliteit van je campagne is van groot belang voor het succes van je onderneming. Laat daarom je campagnes opzetten en optimaliseren door een ervaren internet marketeer met verstand van Google AdWords. OptiProfs heeft een Google Partners status, dit houdt in dat support voor optimalisatie beschikbaar is en dat OptiProfs zich bewezen heeft als een ervaren SEA specialist. Geen ‘low-budget’ maar strategisch onderbouwde campagnes en degelijke optimalisatie voor een groei van je onderneming. 

Handige info & tips omtrent het online adverteren via Google AdWords

Door middel van handige informatie & tips, blijf je op de hoogte van de ‘ins and outs’ omtrent Google AdWords. Gebaseerd op ervaringen vanuit OptiProfs en stof uit de Google AdWords examens, worden de artikelen gepubliceerd en helpen jou bij de kennisvergaring, inzichten en strategische planning. Ben je op zoek naar een SEA specialist? Neem dan contact met OptiProfs op!