Verbeter de organische vindbaarheid middels zoekmachine optimalisatie

Vindbaarheid begint bij je website zelf en vormt de ‘core’ van je organische vindbaarheid. In combinatie met externe ‘boosting’ door linkbuilding en activity behaal je de optimale organische  vindbaarheid! Kortom optimalisatie van zowel de interne- als externe SEO is van belang en moet in verhouding zijn! Optimalisatie begint bij de website zelf en wordt vervolgens extern behandeld als ultieme strategie!

Het optimaliseren van de organische vindbaarheid (SEO) begint, nogmaals, bij de website zelf. Een website met een SEO-vriendelijke structuur is van groot belang voor de zoekresultaten. Hoe beter Google je website kan indexeren, hoe beter je getoond zal worden (natuurlijk wanneer de website/pagina relevant geacht wordt). De vraag is natuurlijk, wanneer wordt je website/pagina gezien als zeer relevant en hoe zorg ik ervoor dat dit goed geïndexeerd wordt? Om dit te kunnen beantwoorden is ‘het begrijpen van het algoritme’ van belang en aan de hand daarvan, strategisch en gestructureerd, te werken naar een degelijke website met zowel interne- als externe SEO optimaal verwerkt!

Interne SEO

Optimalisatie van de interne SEO factoren zoals content, structuur en gebruiksvriendelijkheid van de website gericht op zowel mobiele devices als desktops.

Externe SEO

Het optimaliseren van het backlinkprofiel en de activity op onder andere social media en externe blogs zorgt voor een optimale externe SEO / vindbaarheid dat gekoppeld wordt aan je website.

Interne SEO

Optimalisatie van de interne SEO factoren zoals content, structuur en gebruiksvriendelijkheid van de website gericht op zowel mobiele devices als desktops.